Retourneren

Mowkan streeft ernaar dat u tevreden bent met uw aankoop. Het kan natuurlijk voorkomen dat uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldoet.

Retour voorwaarden

Het retour sturen van uw online aankoop is geen probleem. U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retour sturen of omruilen. Deze termijn gaat in op de dag dat uw bestelling is geleverd. Om uw aankoop retour te sturen dient u hiervoor de originele verpakkingsdoos te gebruiken.

Verzending

Voor het retour sturen van uw aankoop bieden wij de volgende optie aan:

  • Zelf uw aankoop terug zenden via een DHL verzendpunt. U krijgt een verzendlabel toegezonden via de mail. U kunt dit label op de originele verpakking plakken. Het te verzenden pakket kunt u enkel afgeven bij een DHL service punt.

Voor uw retour zending wordt €8- in rekening gebracht per doos. Voor uw retour zending met betrekking op een tafel of kast wordt een retour prijs opgevraagd bij het transport bedrijf. In beide gevallen staat het u als klant vrij om uw aankoop op eigen kosten retour te zenden. Hiervoor dient u per mail het afleveradres op te vragen. Indien u uw aankoop wilt ruilen voor een ander product van Mowkan hoeft u hier geen retourkosten voor de betalen.